mk_MK mk_MK

Урбанистички планови

ЛУПД Д3

Предлог за одобрување на Планска програма за изработка на Детален урбанистички план Предлог Комисија Предлог програма Решение градоначалник Решение за одобрување на ПП Решение за формирање на стручна комисија ЈН и ЈП Д3 Сопштение за ЈА и ЈП Д3 Стручно мислење

Прочитај повеќе »

Детален урбанистички план C06 блок C06.08

Детален урбанистички план C06 блок C06.08 01. стручно мислење Општ. Шуто Оризари Известување до надлежни институции С06 С06.08 Одлука за спроведување на ЈА и ЈП С06 С06.08 Решение за формирање на стучна комисија С06 С06.08 Соопштение за организирање на ЈА и ЈП С06 С06.08

Прочитај повеќе »

Детален урбанистички план C06 блок C 06.01

Детален урбанистички план C06 блок C 06.01 Потребните документи можете да ги симнете на следниве линкови: Извештај од комисија Извештај од стручно мислење ДУП Решение за комисија согласно член 35 Соопштение јавна презентација

Прочитај повеќе »