mk_MK mk_MK

Брошури

БРОШУРА: 23 ГОДИНИ – ОПШТИНА ШУТО ОРИЗАРИ

Почитувани пријатели,Нашата Општина се вложува за услужни и квалитетни локални институции, училишта кои ќе се гордеа со првенци на генерации и индустриски објекти, кои ќе нудат економско зајакнување на населението.Ние работиме чесно, напорно и одговорно за да го подигнеме стандартот на живот на секој граѓанин од Општина Шуто Оризари.Честит да е денот на одбележување на 23 години од постоење на ...

Прочитај повеќе »