mk_MK mk_MK

Почетна

ПОСЛЕДНИ ИНФОРМАЦИИ

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВЕН ПОВИК ЗА ОРГАНИЗИРАЊЕ ЈАВНА АНКЕТА И ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА ЗА ПРЕДЛОГ НА НАЦРТ ДЕТАЛЕН УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН ЗА ГЧ06,Б2,3,4,5,6,7,9,10,11,12,13,14,О. ШУТО ОРИЗАРИ

Анкетен лист С.06 блокови 02-14 Јавни институции С.06 блокови 02-14 Одлука за С.06 блокови 02……014 Соопштение С.06 блок 2-14 (5)...

Прочитај повеќе