News

Доделување на свидетелства во О.У. Браќа Рамиз и Хамид

Денеска се одржа доделување на свидетелства во О.У. Браќа Рамиз и Хамид Дел од нив успешно ја заокружуваат оваа учебна година до почетокот на следната, а дел се подготвуваат за претстојните уписи во средните училишта. Наставниците до учениците пратија порака за пријатен распуст со честитки за постигнатиот успех.

Read More »

The project for Inter-ethnic Intergation in education is successfully completed in the Municipality of Suto Orizari

The Municipality of Suto Orizari as a supporter to both elementary schools ,, Brakja Ramiz-Hamid” and ,, 26th of July” in the beginning of May 2019 started the implementation of the Project for Interethnic Integration in Education named ,, The nature is One for All of Us” , supported by the Program for Promotion of Multiculturalism and Interethnic Integration and ...

Read More »

Project for interethnic integration: First workshop on topic – Personal hygiene with second class students

Previous week on May 8th, 2019 (Wednesday), within the framework of the project for intercultural integration, the first workshop for personal hygiene with students from the second grade in the two elementary schools in the Municipality of Shuto Orizari was held. The objectives of this project activity are: mutual familiarization, playing and working in a group, learning new words in ...

Read More »

Project for interethnic integration in elementary schools in Suto Orizari

The Municipality of Suto Orizari as supporter of the two elementary schools ,,Braka Ramiz-Hamid” and  ,,26th od July” is involved in the implementation of the project for he Interethnic Integration in Education supported by the Program for promoting the multiculturalism, interethnic integration and tolerance at the Ministry of Education and Science (PIOM). The project for interethnic integration in education is ...

Read More »

Workshop on topic : ,, My Hygiene – My Responsibility” was held in both elementary schools in Suto Orizari

Within the project for inter-ethnic integration in education in the two elementary schools in the Municipality of Suto Orizari, was conducted a workshop ,, My Hygiene – My Responsibility”. The goals of this project activity are to develop awareness of the need to maintain personal hygiene, to encourage regular practice of hygienic habits, to gain knowledge for proper maintenance of ...

Read More »

Општина Шуто Оризари учествува на Регионална Конференција во Белград: Декада на Ромите

Општина Шуто Оризари зема активно учество на регионалната конференција : Декада на ромска инклузија  која се одржува во период од 20.06.-21.06.2019 во Белград, Србија. Конференција ја отвори Градоначалникот на Белград г-ин Зоран Радојич, заменик премиерот на Србија и останати високи функционери по што следеше богата културно- уметничка програма. На конференцијата се одржаа клучни панел дискусии поврзани со ромското прашање. Првата панел ...

Read More »

КУРТО ДУДУШ: ПУШТАЊЕТО ВО УПОТРЕБА НА ПОЛИЦИСКОТО ОДДЕЛЕНИЕ ВО ШУТО ОРИЗАРИ Е ИСТОРИСКИ ЧИН

По уредување на имотно-правните односи од страна на Општина Шуто Оризари и во соработка со Министерството за внатрешни работи денеска, после 30 години и за прв пат се пушти во употреба новото полициско одделение. По предавање на рапортот на Министерот Оливер Спасовски од страна на Командирот на Полициското Одделение г-ин Ќиро Грнчарски, Градоначалникот Курто Дудуш во придружба на Министерот Спасовски  ...

Read More »

The Municipality of Suto Orizari and SOS Children’s Village organize socio-recreational activity in primary school ,,26 July ”

The Municipality of Suto Orizari in collaboration with the NGO ,,SOS Children’s villages” organized and implemented a socio-recreational event in the primary school ,,26 July”, with involved 14 specialized clowns provided by the NGO Out of area from the Netherlands. The event was held on 23rd of May, 2019 in the school yard of the Primary School ,, 26 July” ...

Read More »