mk_MK mk_MK

Соопштенија

СООПШТЕНИЕ

Повторна јавна презентација и јавна анкета по предлог детален урбанистички план Градска четврт C 0.6, Oпштина Шуто Оризари, плански период 2018-2022 (линк до целосното соопштение): Соопштение С06.01

Прочитај повеќе »

Јавен повик за Програмата Општинско- корисна работа

Јавен повик за Програмата Општинско- корисна работа во рамки на проектот ,, Подобрување на работните вештини на економско ранливите семејства од општина Шуто Оризари ” (целиот јавен повик можете да го видите на следниот линк): Јавен повик ОКР-СДЦ-2019

Прочитај повеќе »

Повик за поднесување на понуди – Проект за подобрување на општинските услуги

Повикот за поднесување на понуди во рамки на проектот за подобрување на општинските услуги можете да го најдете на следниот линк :  Повик за поднесување на понуди -Проект за подобрување на општинските услуги

Прочитај повеќе »