Средби со граѓаните

Најмладите од детската градинка 8-ми Април испратиле честитки за 8ми март во општина Шуто Оризари

Денеска децата од градинката ,,8-ми Април”, во придружба на нивните воспитувачки, педагогот и директорката на градинката ја посетија општина Шуто Оризари. Тие биле пречекани страна на Претседателот на општинскиот совет Фатима Османовска, Градоначалникот Курто Дудуш и вработените на општината. Нивната посета беше одбележана со рецитал од неколку стихотворби, после што поделиле рачно дизајнирани честички и испратиле порака за среќен 8-ми ...

Прочитај повеќе »