СООШТЕНИЕ

СЕ ПОВИКУВААТ СИТЕ ЖИТЕЛИ НА ОПШТИНА ШУТО ОРИЗАРИ КОИ НЕ СЕ ПОПИШАНИ НА ПОПИСОТ 2021 ГОДИНА ДА ГО ИСКОРИСТАТ СВОЕТО ПРАВО И ДА ДОЈДАТ ВО ПРОСТОРИИТЕ НА ОПШТИНСКАТА ЗГРАДА СО СВОИТЕ ЛИЧНИ ДОКОМЕНТИ,ПЕРИОД ОД 08:00ч ДО 20:00ч.