Јавен оглас за вработување на административни службеници

 

 

Почитувани,

Во прилог јавен оглас за вработување на 1 државен службеник  – Советник – Овластен градежен инспектор, Одделение за инспекциски работи – инспекторат,

Околу критериумите, прочитајте подетално на прикачениот документ.

176-2021-O.Шуто Оризари (Вечер,НМ,Коха)        

176_2021 – Општина Шуто Оризари MK_AL