Дополнителен јавен конкурс за ангажирање на реонски попишувачи

Почитувани,

Објавен е дополнителниот трет јавен конкурс за ангажирање на реонски попишувачи.

Dopolnitelen tret konkurs za popisuvaci_17.3.2021