Општинска Народна Кујна Шуто Оризари

Како иницијатива на општина Шуто Оризари со крајна цел – искоренување на гладта од општеството,  општина Шуто Оризари за сите работи поврзани со Народната Кујна во нашата општина ве повикува да ја заследите ФБ страната на овој линк 

 

Општинска Народна Кујна Шуто Оризари

 

Сите засегнати граѓани кои не се досега регистрирани а имаат потреба од топол оброк може да се пријават кај одговорните лица на Народната Кујна секој ден од понеделник до петок од 13:00 часот