Поставување на железни пречници за побезбедно користење на пешачките патеки

Комуналните екипи на општина Шуто Оризари поставија железни пречници на тротоарите во близина на Поликлиниката во Шуто Оризари, Градинката „8 Април“ и детскиот парк кај Амди Пашината џамија.

Тротоарите сега се ослободени за безбедно поминување на сите граѓани користејќи ги пешачките патеки без притоа да бидат спречени од други фактори.

Безбедноста на граѓаните пред се!