Извештај на Општински Кризен Штаб на Општина Шуто Оризари (ОКШ)

 

 

Во прилог прочитајте го извештајот од Општинскиот Кризен Штаб на Општината Шуто Оризари (ОКШ) за: дезинфекција на затворени површини, собирање на смет, дезинфекција на отворени површини и улици на територијата на Општина Шуто Оризари и дезинфенција на домови на лица позитивни на КОВИД 19 и лица во самоизолација.

 

ОКШ-извештај-22062020