Детален урбанистички план на Општина Шуто Оризари

 

 

Почитувани граѓани, другари и другарки, после 25 години, со особена чест и на наше големо задоволство ви го претставуваме новиот четврт на нашата Општина, С06.08 од Деталниот Урбанистички план.