Грант за набавка на урбана опрема – детски реквизити

 

 

Почитувани,

 

Во прилог е огласот за набавка на урбана опрема – детски реквизити од проектот за подобрување на општинските услуги.

Прочитајте:

 

МСИП/Општина Шуто Оризари/Грант за успешност/Тендерска Документација/Набавка на урбана опрема, детски реквизити