Дезинфекција на улиците во Општина Шуто Оризари

 

Општина Шуто Оризари во соработка со ЈП Комунална Хигиена на Град Скопје, во текот на вчерашнот ден во ноќните часови, спроведе чистење и дезинфекција на главната улица Шуто Оризари и сите споредни улици на територија на општината. За чисто Шуто Оризари, граѓаните на прво место!