mk_MK mk_MK

БРОШУРА: 23 ГОДИНИ – ОПШТИНА ШУТО ОРИЗАРИ

Почитувани пријатели,

Нашата Општина се вложува за услужни и квалитетни локални институции, училишта кои ќе се гордеа со првенци на генерации и индустриски објекти, кои ќе нудат економско зајакнување на населението.

Ние работиме чесно, напорно и одговорно за да го подигнеме стандартот на живот на секој граѓанин од Општина Шуто Оризари.

Честит да е денот на одбележување на 23 години од постоење на Општина Шуто Оризари !

БРОШУРА 23 ГОДИНИ ОПШТИНА ШУТО ОРИЗАРИ!