mk_MK mk_MK

Општина Шуто Оризари издвои 1.500.000 денари за улична реконструкција на ул. Нов Живот и ул. Вашинтонска

 

Општина Шуто Оризари ја заврши реконструкцијата на улицата Нов Живот и улицата Вашинтонска.

За изведување на оваа уличната реконструкција од 500 метри се издвоени вкупно 1.500.000 денари. Средствата се издвоени од сопствениот буџет на локалната самоуправа.

Општина Шуто Оризари во изминатиот период од сопствен буџет изведе улична реконструкција на ул. Индира Ганди и Македонска Косовка Бригада.