Традиционален турнир во мал фудбал ,,Шуто Оризари 2019″

Општина Шуто Оризари ги започна подготовките околу организирањето на традиционалниот Турнир.

Пријавувањето на екипите за учество на Турнирот започнува на 13.06.2019 година заклучно до 28.06.2019 година.

Турнирот во мал фудбал “Шуто Оризари 2019” започнува на ден 01.07.2019 година.

Цената за учество на турнирот изнесува 2.000 денари. Контакт телефон за дополнителни информации и пријавување на : 070/388-302 (Алмир).