mk_MK mk_MK

Учениците од О.У. 26 Јули денеска добија сведителства

Денеска учениците од О.У. ,,26 Јули” добија сведетелства.

На доделувањето на сведителствата присуствуваше и советничката за образование на Општина Шуто Оризари Рамиза Сакип.

На средбата со стручната служба советничката Рамиза Сакип разговараше за категоризацијата на неоценетите и осипаните деца роми и за важноста од формирање на дата база за ваквите деца.

Наставниците им посакаа на учениците да уживаат на летниот распуст кој што следи.