ИЗВЕСТУВАЊЕ за Промена на Локација за одбележување на 8ми Април, Меѓународниот ден на Ромите

Почитувани,

Ве известуваме дека неповолните временски услови, Културно-Уметничката Манифестација по повод на 8ми Април и во покровителство на Општина Шуто Оризари, ќе се одржи наместо на плоштадот во Шуто Оризари, во салата Мевче Палас во Шуто Оризари. 

Со почит,

Општина Шуто Оризари