Програма 2019-Ромски Бал

На 12 јануари 2019 година, со почеток од 19 : оо часот, во ВИП Арена на СЦ ,, Борис Трајковски”, Општина Шуто Оризари ќе организира традиционален настан ,, Ромски Бал”.

Според програмата на годишниот Ромски Бал, во делот на забавно-музичкиот дел ќе бидат ангажирани: Адил Максутович, Facebook-оркестар, Gipsy Бенд-оркестар, Fantasy Band, Јужни ритам, Бернант Демирали, Таркан Сулејмани, Рамадан Б. Рамко, Џефрина Идриз, Ервин Аметовски, Мануел Амети и  Ерџан Амети.

Членови во логистичкиот тим за организација на традиционалниот настан Ромски Бал се :

-Санела Емин (задолжена за резервации во Македонија)
-Сејдо Куртишов (задолжен за резервации во Белгија)
-Luis Breezy (задолжен за резервации во Германија)

Резервации за традиционалниот настан Ромски Бал можете да направите на следниве телефонски броеви:
За жители на Р. Македонија : 077/891-891
За жители на Белгија : 0489280276
За жители на Германија : 017643665951