mk_MK mk_MK

ИНТЕРЕН ОГЛАС ЗА УНАПРЕДУВАЊЕ НА АДМИНИСТРАТИВНИ СЛУЖБЕНИЦИ ВО ОПШТИНА ШУТО ОРИЗАРИ

На следниот линк може да го прочитате целиосниот оглас …:: линк ::…