Целосно изгоре градинката „8-ми Април“ во Шуто Оризари

20 пожарникари до рано утрово се бореа, огнената стихија да ја стават под контрола. Се утврдуваат причините за пожарот.

Синоќа во пожар, целосно изгоре градинката „8-ми Април“ во Шуто Оризари. Пожарот избувнал половина час по полноќ. 20 пожарникари до рано утрово се бореа, огнената стихија да ја стават под контрола.

Во оваа градинка се запишани речиси 200 дечиња, а во истиот објект беше сместен и Центарот за децата од улица.

Се утврдуваат причините за пожарот.

Leave a Reply

Your email address will not be published.