НОВОГОДИШНИ АКТИВНОСТИ НА ОПШТИНАТА ШУТО ОРИЗАРИ

Општината Шуто Оризари работи напорно за изгледот на централните подрачја на општината за претстојните празници. Украсен е плоштадот на општината, улиците, Јован Хаџи Шишков, и Нов Живот и украсен е паркот на градинката 8-ми април. Активностите траеа околу 10 дена и напорната работа се исплати бидејќи општината навистина изгледа преубаво.

 

 

2.jpg1.jpg3.jpg4.jpg