Поплочување на тротоари

На улиците кои ќе бидат опфатени со асфалтирање и реконкструкција ќе се изврши и поплочување на тротоарите.  Со вакво надоградоување се планирани околу 40 – тина улици:

 • Македонско Косовска Бригада   
 • Брсјачка Буна   
 • Лепенец
 • Овчеполска   
 • Слан Дол   
 • Тиквешка
 • Пелагонија   
 • Галичица   
 • Виетнамска
 • Демирхисарска   
 • Дринска   
 • Карбуница
 • Злетовска   
 • Антони Дворжак   
 • Брегалница
 • Диме Мечето   
 • Гвадалахара   
 • Морава
 • Нов Живот   
 • Рељо Шесто Крило   
 • Гарсија Лорка
 • Метохиска   
 • Патрис Лулумба   
 • Шуто Оризари
 • Кипарска   
 • Клисурска   
 • Смилевска
 • Ѓорѓи Пенков   
 • Волт Дизни   
 • Чегевара
 • Бутелски Венец   
 • Вашингтонска   
 • Јуриј Розантал
 • Страцинска   
 • Гарибалди   
 • Плачковица
 • Сељачка Планина   
 • Црноок   
 • Иљо Војвода
 • Мелничка    
 • Виничка