Прибирање на понуди за Договор за услуги

Општина Шуто Оризари за реализација на проектот: „Работејќи локално, развиваш глобално- но зелено!„ има намера да склучи Договор за услуги за обезбедување на заштитна опрема за безбедност при работа и обука за користење на опремата

за 350 индивидуални собирачи на отпад за проектот кој е поддржан во рамките на повикот на Европската Унија  VP/2013/010: Развивање на вештини за раст  и работни места.

Заинтересираните правни лица можат да добијат тендерското досие со сите потребни документи, вклучително и детален опис на бараните услуги, со поднесување на Барање за изразување интерес на следната е-маил адреса Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Краен рок за поднесување на понудите на контактираните добавувачи е 19 октомври 2015 година до 12:00 часот, во просториите на Општина Шуто Оризари.